Szolgáltatások  
 

Karosszéria-javítás:
Műhelyünk legrégebbi fő tevékenysége. Egy fix, számítógépes rendszerrel működő és egy mobil huzatópaddal végezzük a deformálódott vázú autók sérüléseinek javítását.

Fényezés:
Műhelyünk hőkamrás fényezéssel, vízbázisú festékkel, és saját színkeverő berendezéssel felszerelt, ezáltal rövid határidővel és színvonalas munkával tudjuk vállalni a megrendeléseket.

Autószerelés:
Teljes körű technikai háttérrel, műszaki dokumentációval, több évtizedes szakmai múlttal vállalunk az olajcserétől a motorgenerálig mindenre kiterjedő szerelői munkát.

Alumínium karosszériák javítása:
Az autógyártás fejlődésének köszönhetően egyre inkább kezd elterjedni az alumíniumvázas karosszériák készítése súlytakarékosság, és időtállóság szempontjából is. Mivel cégünk az állandó fejlesztések híve, beruháztunk az ehhez szükséges berendezésekre és speciális szerszámokra. Dolgozóinkat pedig egy továbbképzés keretein belül speciális képzésben részesítették az alumíniumhegesztés technológiájának használatára.

Gumiszerelés:
Állandó fejlesztésünk eredményeként, beruháztunk egy kerékszerelő és egy gumicentrírozó berendezésre is, hogy ezzel is gyorsítsuk a munkát és kényelmesebbé tudjuk tenni az ügyfelek dolgát. Továbbá kialakítottunk műhelyünkben egy gumitárolásra alkalmas raktárt, ahol tárolni tudjuk akár egész flották számára a gumiabroncsokat.

Vizsgáztatás:
Vizsgáztatást egy napos határidővel vállalunk kedvező áron, ami magába foglalja a műszaki vizsga díját és az általunk végzett átvizsgálási költséget is.

Biztosítási kárügyintézés:
Magyarország összes biztosító társaságának szerződéses partnere vagyunk. Legyen az külföldön történt baleset, totálkár, vagy egy karcolás, Önnek csak a papírokat kell kitöltenie és mi intézünk mindent.

Hozom-viszem szolgáltatás:
Szerződéses flottapartnereinknek biztosítunk ingyenes hozom-viszem szolgáltatást, hogy ezzel is gyorsítsuk, és könnyítsük a munkát.

Autóvillamosság:
Önindító és generátor meghibásodásának javítását, parkolószenzor, riasztó, audio rendszer beszerelését vállalunk, illetve mindenféle autóvillamossággal kapcsolatos meghibásodást.

Tréleres szállítás:
Partnereink éjjel-nappal elszállítják hozzánk törött, vagy meghibásodott gépjárművét, kedvező áron.

Bérautó:
Szerződéses partnereink versenyképes áron kínálnak magas minőségű bérautót Ön számára.

Alkatrészbeszerzés:
Minden Magyarországon forgalmazott autómárka importőrével viszonteladói szerződésben állunk, ezáltal a nehezen beszerezhető alkatrészeket is rövid határidővel, kedvezményes áron biztosítjuk.

 
     
Honlap: Domain Regisztráció Kft.   ::  Adatvédelem